Referenties

Referenties

Referenties

Uw referentie helpt anderen

Bij het kiezen van een advocaat zijn veel mensen ermee geholpen om eerst de ervaringen van andere te lezen. Wanneer u tevreden bent over onze dienstverlening dan zouden wij het enorm op prijs stellen wanneer u hier een review of referentie wilt afgeven.

Beoordeel ons via Social Media:

Heeft u een Google-account of bent u actief op Facebook? U kunt dan heel eenvoudig ons een review geven:

Beoordeel ons op Google

facebook Beoordeel ons op Facebook

Of laat hier een referentie achter:

1 + 3 =

De ingestuurde refentie wordt na beoordeling geplaatst. Alvast bedankt voor het invullen!

Eerdere referenties:

Ik ben overal zeer tevreden over. Weliswaar zijn de kosten hoger uitgevallen dan tevoren ingeschat, maar dat is keurig door haar opgelost.

E. T. te Soest

Ik heb de afhandeling door Mirjam als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij wegwijs gemaakt in de rechten die ik had voor wat betreft de verdeling van de zorgtaken van mijn dochter en de jarenlange verwaarloosde financiën. Met haar informatie heb ik vol zelfvertrouwen een weloverwogen keuze kunnen maken. ….. Met dank aan Mirjam en de rust die ze mij heeft gegeven door zoveel tijd voor me te nemen en eeuwig geduldig de dingen uit te leggen.

E. E. te Kortenhoef

Mirjam heeft mij zeer vakkundig door mijn (gecompliceerde) echtscheiding heen geholpen. Zij overziet het geheel, is erg scherpzinnig en kan op het juiste moment ‘inspringen’. Een prettig en zeer menselijk persoon.  Dit vak is haar op het lijf geschreven.

P. L. te Frankrijk

Wij zijn tevreden over hoe alles is verlopen. Met name de manier waarop Mirjam ons heeft begeleid is door ons al prettig ervaren. Deskundigheid, zakelijkheid en ook betrokkenheid gaven in deze periode op dit gebied een gevoel van rust. Verder was het ook fijn van tevoren duidelijk geïnformeerd te zijn over de kosten van de begeleiding.

L. S. en R. W. te Loosdrecht

Tijdens het ontwikkelen van de website heb ik veel contact gehad met Mirjam over haar aanpak en de inhoud van de website. Wij kennen elkaar al langer en troffen elkaar regelmatig op netwerkbijeenkomsten. Haar vakkundigheid en betrokkenheid vielen mij daarbij al vaak op. Nu wij een periode intensief aan de totstandkoming van deze website samengewerkt hebben, ben ik hierin alleen maar bevestigd. Het was daardoor een opdracht waar ik samen met de grafische vormgever Lex Maat met heel veel plezier aan heb gewerkt!

Eric Cornelissen

Online marketeer, CornelissenMarketing

Lid van:

Stel nooit uit

'Zorg goed voor hetgeen je aan het hart gaat'