Mediation

Mediation

Als mediator heb ik een onpartijdige en onafhankelijke rol. Ik help u beiden bij het vinden van oplossingen voor de gevolgen van de scheiding. De mediation kenmerkt zich door openheid over financiële zaken, is discreet en vertrouwelijk en er is ruimte voor de emotionele verwerking. Het voorkomt een verharding van de problematiek. Dit maakt het mogelijk om zakelijke afspraken te maken. Als het nodig is kunnen andere deskundigen bij de mediation worden betrokken, zoals een coach of orthopedagoog. Ook de inschakeling van een onafhankelijk financieel specialist, bijvoorbeeld een fiscalist of accountant, bevordert een zorgvuldige afwikkeling. Door mediation kunnen er goede en houdbare afspraken gemaakt worden.

Scheiden tegen een vaste prijs

Samen zorgvuldig scheiden geeft u de mogelijkheid om tegen een vaste prijs te scheiden, waarbij u zelf een deel van het huiswerk voorbereidt. Kunt u met uw partner samenwerken en zijn er geen complicaties op emotioneel of financieel gebied, bekijk dan het stappenplan voor meer informatie en maak een afspraak.

Ik ben aangesloten bij de vereniging Familie- en Erfrechtadvocaten Scheidingsmediators. De vFAS is houder van het keurmerk Specialisatievereniging van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Verder ben ik MfN-registermediator en aangesloten bij Mediators Federatie Nederland.

Tot slot ben ik geregistreerd nalatenschapsmediator.

Meer weten?

Met deze website probeer ik heldere informatie aan te bieden om hiermee mensen van dienst te zijn die op zoek zijn naar oplossingen. Liever nog kom ik al vroeg met u in gesprek als de thema's van mijn website u bezighouden. Hiervoor is het altijd mogelijk om kosteloos kennis te maken. 

Vul uw gegevens en contactvoorkeur in bij ‘Maak een afspraak‘. Ik neem dan op een moment dat het u uitkomt, contact met u op.

Lid van:

Stel nooit uit

'Zorg goed voor hetgeen je aan het hart gaat'