Boek: Logeren in een buik

Boek: Logeren in een buik

Logeren in een buik is een bijzonder prentenboek over de vrolijke logeerpartij van Noortje en over de tijd dat Jonas logeerde in de buik van draagmoeder Tosca. De verhalen worden verteld met de kinderblik van Jonas en met vrolijke en liefdevolle illustraties: kleurrijk voor het heden en in blauwe tinten voor het verhaal van voor Jonas’ geboorte.

 

Logeren in een buik IllustratieUit het boek:

Jonas stuitert van plezier: Noortje komt logeren!
Ze hebben altijd veel plezier samen, maar blijven slapen vindt Noortje een beetje eng. Jonas doet ontzettend zijn best om er een heel leuke logeerpartij van te maken. Zelf vindt hij logeren helemaal niet eng. Hij ging al logeren toen hij nog niet eens geboren was!

Logeren is geweldig!

Beide verhalen laten zien: Logeren is geweldig! Het is leuk en gezellig en soms is het ook de oplossing voor een probleem. Achter in het boek is extra informatie opgenomen over situaties waarin de zwangerschap en de geboorte van een baby niet vanzelf gaan. Het zou de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn om daarover te praten. Ook en misschien wel juist met kinderen.

    

Dit boek is tot stand gekomen op initiatief van Mirjam Schoots.

Als familierechtadvocaat is zij betrokken bij de juridische aspecten van draagmoederschap. Zij ontdekte dat er nog geen prentenboek bestond om ouders te helpen hun kind al op jonge leeftijd te vertellen over zijn/haar bijzondere ontstaansgeschiedenis. Dit boek is er nu gelukkig wel. Het kan vanzelfsprekend ook aan andere kinderen voorgelezen worden, zodat het echt de gewoonste zaak wordt om erover te praten.

Leuke kleurplaat!

Een kleurplaat kun je hier downloaden.

Boek bestellen?

Logeren in een buik

Wilt u het boek bestellen?

Het boek kost € 17,95 (incl. BTW). Wanneer u het onderstaande formulier invult ontvangt u direct de betaalgegevens en wordt het boek na ontvangst van betaling, toegestuurd.

Stel nooit uit

'Zorg goed voor hetgeen je aan het hart gaat'